Fes-te Fort

Què és Fes-te Fort?

Fes-te Fort és un centre especialista en la preparació integral d’oposicions de Bombers i Policies. Podràs preparar totes i cadascuna de les diferents proves que composen aquestes convocatòries.

S’han engegat també formacions a cossos professionals i aviat s’encetaran els ensenyaments reglats en l’àmbit dels mòduls formatius.

Instal·lacions

On es troben les instal·lacions?

La formació teòrica s’imparteix a Barcelona (Centre de formació Click&do, carrer Pelai nº8), a Sabadell (Nau Fes-te Fort, Passatge Can Feu nº17), Vic (Seminari, a la Ronda Camprodon, 2) i Berga (C/ Francesc Macià nº 12).

La preparació de les proves físiques es fa a Barcelona (CEM Nova Icària Esports Club, Av. Icària nº167), a Sabadell (Nau Fes-te Fort, Passatge Can Feu nº17) i Vic (Club Natació Vic–ETB, C/ Josep Maria Pallàs, 1).

Veure instal·lacions

Objectius

Quins són els nostres objectius?

El nostre objectiu és guiar a l’alumne des del primer moment i fins al final de l’oposició. Facilitem a l’alumne les eines, informació i formació necessària perquè aquest pugui afrontar de forma integral i amb èxit cadascuna de les fases que l’oposició emmarqui dins les seves bases.

Formació

Quan s’imparteix la formació?

En l’apartat de formacions de la pàgina podràs veure el ventall de cursos i mòduls que oferim (cursos teòrics per superar la prova de coneixements, preparació de proves físiques i de personalitat, cursos pràctics d’oficis…), tots ells amb el suport didàctic d’una documentació elaborada pels propis docents i un campus virtual amb molts continguts digitals i possibilitats d’interaccionar amb tutors, professors, entrenadors i òbviament entre els mateixos alumnes.

També programem simulacres periòdicament i coincidint amb la proximitat de les diferents proves teòriques i/o proves físiques. Amb els diferents simulacres donem als alumnes l’oportunitat de viure situacions similars a les proves oficials, amb un gran número de participants i màxima rigurositat, posant a l’alumne sota pressió i en situació semblant a les reals.

Personal

Com és el personal que imparteix la formació?

Els formadors la majoria són bombers o policies amb titulació universitària, experts en la seva matèria amb experiència en oposicions i amb una llarga trajectòria com a docents. Un grup de treball format per bombers, policies, psicòlegs, llicenciats en educació física, dret, història, infermeria, medicina, diferents enginyeries, arquitectura… Cadascun aportant els seus coneixements i experiència a l’opositor per poder afrontar les proves amb garanties.

Avantatges

Quins són els avantatges de preparar l’oposició amb
Fes-te Fort?

Es tracta d’un centre de formació específic per preparar oposicions de bomber i policia. Especialistes en aquestes oposicions. Les persones que us atenen i els formadors poden parlar amb absoluta propietat perquè han passat processos selectius semblants als que us tocarà afrontar a vosaltres.
Portem gairebé 10 anys dedicant-nos-hi i durant tot aquest temps hem contribuït exitosament a que molts dels alumnes hagin aconseguit la seva fita: Obtenir la plaça desitjada.