entrenaments_2
entrenaments_2

Abonament Preparació Física (Barcelona)

NOVES MESURES COVID
A partir d’avuí dia 26/11/2020 entren a funcionar les noves mesures COVID segons la RESOLUCIÓ SLT/3512/2021 publicada al DOGC.
Més informació.

Entrenem de dilluns a divendres, cinc sessions setmanals, dues d’elles tutoritzades per personal qualificat, a escollir en horari de:

08.00 a 10.00h
16.30 a 18.30h
20.00 a 22.00h (grup anulat degut al “Toc de queda”)

Preu: 111€/mes (46€ abonament poliesportiu + 65€ quota Fes-te Fort)

Contacte per gestionar l’alta a les físiques

fisiques@festefort.cat

carles080@yahoo.es

656 189 551 (horari d’atenció telefònica matins de 10-13h)

Per poder domiciliar les quotes de festefort (65 euros) necessitarem que ens facis arribar el teu nom complert, DNI, telèfon, adreça, número de compte IBAN i l’horari en el que vols entrenar.

Un cop feta i confirmada l’alta a Fes-te Fort, us indicarem quan heu de passar per la recepció del poliesportiu a fer-hi l’alta.
Seria convenient que tingueu feta l’alta al poliesportiu abans de la data d’inici (per no perdre el temps fent gestions d’última hora i poder començar tots junts els entrenaments).
Heu de comentar a la recepció que voleu fer l’alta al poliesportiu per entrenar amb Fes-te Fort.

Us demanaran:
– Dni

– Document de dades bancaries on aparegui totes les xifres de la compte del que siguis titul·lar (rebut, extracte, etc.)
– Pagar la matrícula i primer mes (efectiu o targeta)


Pels que encara no ens coneixeu:

Les instal·lacions son al Nova Icària Esports Club, situat a la Av. Icària nº 167, 08005 Barcelona. Es tracta d’unes instal·lacions esportives noves i molt complertes, amb gimnàs, piscina, pista poliesportiva, sales d’activitats dirigides i tot tipus de material específic per preparar les proves amb garanties (circuits, dummis, dinamòmetre, cordes etc). Podeu veure la seva situació al plànol visitant la pàgina web: CEM Nova Icària Esports Club – gimnàs a Vila Olímpica (Sant Martí, Barcelona) – Fitness, Piscina, Spinning, pilates, step, Padel, Golf, Spa…

Està molt ben comunicat, a prop de la ronda litoral sortida 23, autobusos i metro Bogatell, Ciutaldella i Marina.

Categoria:

Descripció