Abonament Preparació Física (Barcelona)

Entrenem de dilluns a divendres, cinc sessions setmanals en horari* de:
· 08.00 a 10.00h
· 16.30 a 18.30h
· 20.00 a 22.00h

*S’ha d’escollir un dels grups.

Dos o tres d’aquestes sessions setmanals son tutoritzades per personal qualificat, que us ajudarà a treure tot el vostre potencial per obtenir els millors resultats.

El preu es de 111 euros /mes, que a més a més inclou la quota de soci de la instal·lació. (46 euros abonament poliesportiu + 65 euros quota Fes-te Fort.) Amb aquesta quota teniu dret als entrenaments de festefort i a fer us de la instal·lació poliesportiva al complert.
Per poder domiciliar les quotes de festefort (65 euros) necessitarem que ens facis arribar el teu nom complert, dni, telèfon, adreça, número de compte IBAN així com el centre i l’horari en el que vols entrena.

UN COP FETA I CONFIRMADA L’ALTA FES-TE FORT, US INDICAREM QUAN HEU DE PASSAR PER LA RECEPCIÓ DEL POLIESPORTIU A FER L’ALTA AL MATEIX.

Per no perdre el temps fent gestions d’última hora i poder començar tots junts els entrenament, seria convenient que tingueu feta l’alta al poliesportiu abans de la data d’inici. Per tant, us recomano que passeu per la recepció del poliesportiu per formalitzar l’alta. Heu de comentar a la recepció que voleu fer l’alta al poliesportiu per entrenar amb Fes-te Fort.

Us demanaran:
-Dni
-Document de dades bancaries on aparegui totes les xifres de la compte del que siguis titul·lar (rebut, extracte, etc.)
-Pagar la matrícula i primer mes (efectiu o targeta)

Si necessiteu mes informació o teniu qualsevol dubte us deixo el telèfon de la recepció del poliesportiu 932 21 25 80.
Pels que encara no ens coneixeu:
Les instal·lacions son al Nova Icària Esports Club, situat a la Av. Icària nº 167, 08005 Barcelona. Es tracta d’unes instal·lacions esportives noves i molt complertes, amb gimnàs, piscina, pista poliesportiva, sales d’activitats dirigides i tot tipus de material específic per preparar les proves amb garanties (circuits, dummis, dinamòmetre, cordes etc). Podeu veure la seva situació al plànol visitant la pàgina web: CEM Nova Icària Esports Club – gimnàs a Vila Olímpica (Sant Martí, Barcelona) – Fitness, Piscina, Spinning, pilates, step, Padel, Golf, Spa…

Està molt ben comunicat, a prop de la ronda litoral sortida 23, autobusos i metro Bogatell, Ciutaldella i Marina.
Penseu que tenim molta demanda i creiem que els grups s’ompliran ràpid.

Si necessiteu més informació, us podeu posar en contacte a fisiques@festefort.cat. També als telèfons 656 189 551 (Carles)  (Horari d’atenció telefónica matins de 10-13h).

Categoria:

Descripció