MÒDULS D’OFICI

Bombers de l’Ajuntament de Barcelona

Amb la idea que pugueu preparar la controvertida prova d’ofici introduïda en les bases d’aquestes darreres convocatòries de bombers de Barcelona, que ja em vist està jugant un paper rellevant i decisiu, des de FTF hem preparat una sèrie de mòduls per orientar-vos en els diferents oficis.

Hem decidit per tots aquells que estigueu interessats engegar una mòduls que tindran una durada que oscil.la entre les 42 hores. Els cursos començaran el mes de desembre.

Es tracta d’un cursos merament pràctics, amb algunes pinzellades de sessions d’aula on s’introdueixen alguns conceptes bàsics que considerem imprescindibles pel desenvolupament de les proves.

Aquestes edicions es duran a terme a les instal·lacions de fes-te fort a Sabadell (passeig can feu 17-21), un espai que hem dissenyat expressament per impartir aquesta formació de la manera més adequada. Equipaments nous, aules taller, vestidors i dutxes a la vostra disposició seran algunes de les novetats que trobareu a la NAU FTF.

El horaris els podreu veure en l’explicació de continguts que us fem de cada mòdul. Observareu que us donem varies alternatives. Val a dir que únicament engegarem les que tinguin un quòrum mínim.

Per tots aquells que estigueu interessats podeu fer la inscripció per via telemàtica des de la nostra pàgina web, només cal que ecolliu la franja horària. El nombre de places és limitat i s’aniran recollint les inscripcions per rigorós ordre de recepció.


MÒDULS