MÒDULS D’OFICI

Bombers de l’Ajuntament de Barcelona

Amb la idea que pugueu preparar la controvertida prova d’ofici introduïda en les bases d’aquestes darreres convocatòries de bombers de Barcelona, que ja em vist està jugant un paper rellevant i decisiu, des de FTF hem preparat una sèrie de mòduls per orientar-vos en els diferents oficis.

Hem decidit per tots aquells que estigueu interessats engegar una mòduls que tindran una durada que oscil.la entre les 42 pels mòduls inicials i 24 hores pels avançats. Els bloc inicials començaran el mes d’abril. Les dates dels avançats es programaran més endavant. Serà necessari per poder fer aquest segon bloc haver fet el primer o bé poder demostrar que es té coneixement dels continguts impartits en el primer bloc.

Es tracta d’un cursos merament pràctics, amb algunes pinzellades de sessions d’aula on s’introdueixen alguns conceptes bàsics que considerem imprescindibles pel desenvolupament de les proves.

Aquestes edicions es duran a terme a les instal·lacions de fes-te fort a Sabadell (passeig can feu 17-21), un nou espai que hem dissenyat expressament per impartir aquesta formació de la manera més adequada. Equipaments nous, aules taller, vestidors i dutxes a la vostra disposició seran algunes de les novetats que trobareu a la NAU FTF.

El horaris els podreu veure en l’explicació de continguts que us fem de cada mòdul. Observareu que us donem varies alternatives. Val a dir que únicament engegarem les que tinguin un quòrum mínim. Si fos el cas us emplaçaríem a canviar l’edició o si us resultés impossible quadrar l’horari que us proposem us faríem la devolució de la inscripció.

Per tots aquells que estigueu interessats podeu fer la inscripció per via telemàtica des de la nostra pàgina web, només cal que ompliu el formulari pertinent. El nombre de places és limitat i s’aniran recollint les inscripcions per rigorós ordre de recepció.

Tots aquells que formalitzeu la inscripció rebreu també el calendari amb la proposta de sessions de tot el curs i el dia d’inici que com ja us avançàvem serà la primera setmana d’abril. Serà també aquest primer dia quan us entregarem el material didàctic que correspongui, us donarem accés a l’aplicació del curs, on hi trobareu documentació, presentacions i alguns vídeos formatius que us facilitaran el seguiment del curs. Disposareu també d’un mono de treball que us facilitarem.


MÒDULS